Esittelijät

Taipalsaari-päivien pop up -toritapahtuma la 30.6.2018

Taipalsaari – päivillä järjestetään pop up -toritapahtuma Saimaanharjun koulun ympäristössä ja parkkipaikalla lauantaina 30.6.2018 klo 10–16. Paikan päälle voi tulla esim. esittelemään järjestön, yhteisön tai yrityksen toimintaa sekä myymään tuotteita. Kaupallisille toimijoille tapahtuman osallistumismaksu on 50 €, yhdistyksille ja järjestöille tapahtuma on maksuton.

Samana päivänä järjestetään Saimaanharjun urheilukentällä junioreiden jalkapalloturnaus, nuorisotilan piha-alueella katusählyturnaus sekä koulun ja kentän lähistöllä aktiivista toimintaa lapsille. Lisäksi alueella on Taipalsaaren VPK:n kalustoesittely.

Toiveena olisi, että omaa pistettä varten tuotte itse pöydän ja muut mahdolliset tarvikkeet. Mikäli tarvitsette sähköä pistettänne varten, niin ilmoitattehan etukäteen.

Taipalsaari-päivien ohjelmassa on lisäksi perjantaina nuorten ilta nuorisotila Helmessä ja sunnuntaina perinne-/maaseutupäivä Röytyssä.

Lisätietoja www.taipalsaari.fi/fi/taipalsaari-paivat

Myynti- ja esittelypisteille alustavasti ajatellut alueet, muutokset mahdollisia. Osallistujat kulkevat pitkin Kuhatietä, pyörätien vierusta ja parkkipaikat ovat vilkkaimpia paikkoja. Varsinainen tapahtuma-alue on koulun parkkipaikka / urheilukentän läheisyys.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi messuille:

Alue 1Alue 2Alue 3Alue 4

Sähkön tarve:
ei tarvetta sähkölle10 A sähköliittymä

Tämä ilmoittautuminen on sitova,

Pyydämme huomioimaan seuraavaa: Messujen järjestäjä varaa oikeuden määrätä lopullinen näytteilleasettajan messupaikka. Paikkoja on rajoitetusti ja pyrimme optimoimaan kaikille asialliset paikat. Näytteilleasettaja tuo mukanaan kaikki osastonsa pystyttämiseen tarvittavan materiaalin. Messut ovat PopUp-messut, joten rakentaminen tehdään ennen tapahtuman alkamista. Näytteilleasettajat huolehtivat oman tilansa siisteydestä ja purkavat ja siivoavat osastonsa messujen jälkeen alkaen klo 16.00. Osasto on oltava purettuna klo 18.00 mennessä. Messupaikka laskutetaan ennen messujen alkamista.

Lisätietoja:

Taipalsaaren yrittäjät taipalsaaren@yrittajat.fi