Saimaanharjun, Konstun ja koko Taipalsaaren kylätapahtuma Harjun Höyryt 15.8.2020

Koronakevään eristyksen ja kaikkien kesätapahtumien peruuttamisen jälkeen tuntui oikealta toteuttaa jo aiemmin suunniteltu Taipalsaaren suurimman asuinalueen eli Saimaanharjun ja Konstun alueen kesätapahtuma. Suunnittelu aloitettiin uudella Kohtaamispaikka Luodolla, missä paikalliset yhdistykset olivat saaneet kokoontua vuoden alusta alkaen. Kyläyhdistyksen kokoamisesta keskusteltiin vakavasti, mutta sitä ei vielä tähän hätään saatu perustettua. Mukaan saatiin kuitenkin sitoutuneita yhdistysaktiiveja, joten uskallettiin lähteä toteuttamaan tapahtumaa.

Ilman Taipalsaaren kunnan tukea tapahtuman järjestäminen olisi hyvin haasteellista. Ohjelmallinen ja viihdyttävä kylän tapahtuma toteutetaan pienellä budjetilla ja ilmaistapahtumana. Paikkakunnan yhdistykset, harrastajat, aktiivit ja yrittäjät ovat mukana. Jos haluat tulla esittelemään omaa toimintaasi, ota lomakkeen avulla yhteyttä tapahtuman järjestäjiin, vielä mahtuu!

Tapahtumaa on mietitty kaikille sopivaksi, aamulla jumppaa ja saunaa, päivällä hieman avajaissanojen muodossa virallista osuutta, mutta heti tämän jälkeen urheilua, lasten ohjelmaa, kilpailuja ja kulttuuria, myös ruokakulttuuria. Iltaa kohden tietenkin musiikkia muutaman orkesterin toimesta, hämmästyttävä tulishöy sekä loppuillan menot Rantaravintola Ulapassa.

Kaikki mukaan, kun kerrankin jotain järjestetään!
Toivottavasti säät suosivat!

Norppalogo