Uutisia

RANTALENTIKSEN TULOKSIA

Kisassa olivat mukana seuraavat joukkueet: Timantit, Pupuklubben, AlexUnited, Pakkala, Enämpi Innokkaat, Harjun Hurjat ja Pettilän Ponnistus Voittajaksi taisteli AlexUnited vieden voiton Enämpi Innokkailta, joille siis heltisi hopeaa.

Harjun Höyryt ja pysäköinti

Harjun Höyryt ja pysäköinti Ensi lauantaina 15.8.2020 pyörähtää käyntiin koko perheen virkistyspäivä Harjun Höyryt. Tapahtuma sijoittuu Saimaanharjun venesatamaan ja sen läheisyyteen, uimarannalle ja Rantaravintola Ulapan pihalle.Toivomme lähialueelta saapuvan yleisön jättävän autonsa kotiin ja tulevan fillarilla tai kävellen.Pysäköintialueet tulevat sijaitsemaan Taipoliksen … Continue reading ”Harjun Höyryt ja pysäköinti”

Saimaanharjun, Konstun ja koko Taipalsaaren kylätapahtuma Harjun Höyryt 15.8.2020

Koronakevään eristyksen ja kaikkien kesätapahtumien peruuttamisen jälkeen tuntui oikealta toteuttaa jo aiemmin suunniteltu Taipalsaaren suurimman asuinalueen eli Saimaanharjun ja Konstun alueen kesätapahtuma. Suunnittelu aloitettiin uudella Kohtaamispaikka Luodolla, missä paikalliset yhdistykset olivat saaneet kokoontua vuoden alusta alkaen. Kyläyhdistyksen kokoamisesta keskusteltiin vakavasti, … Continue reading ”Saimaanharjun, Konstun ja koko Taipalsaaren kylätapahtuma Harjun Höyryt 15.8.2020”